Çelikler Holding Tunçbilek termik santraline ziyarette bulunuldu; meclis başkanımız İlhami Aydın ve  meclis başkan vekili Ramazan Bozkurt un katılımı ile gerçekleşen ziyarette Termik Santrali genel koordinatörü Sn Mustafa Dizman ile görüşüldü.Meclis başkanı lhami Aydın  aynı zamanda odmız üyesi olan Çelikler Holding Tunçbilek Termik  santralimiz, uzun yıllar  Tavşanlı ve  bölgemizin istihdamına  gerekse ülkemizin ve bulunduğumuz  coğrafyanın elektrik  enerji ihtiyacını karşıladı. Bu santralimiz  Tavşanlımızın en önemli değeri olduğunu belirterek; santralde yapılmakta olan yeni revizyon çalışmaları ile birlikte çevre kirliliğinin önlenmesi ile beraber hizmet kalitesinin geliştirilerek daha aktif duruma getirilecek olmasının önemine vurgu yapıldı.

Genel koordinatör Mustafa Dizman ise santral devir süresinin yeni olmasından dolayı mekanik ve teknik sıkıntılarının yanında iş gücü sıkıntılarının yaşandığını fakat gün ve  gün  herşeyin normale döneceğini belirtti.Bunu üzerine oda ve borsaların çatı kuruluşu olan TOBB’ un ve Bakanlğımızın öncülüğünde KOSGEB destekli Sanayi ve Kobilere mesleki iş sektörlerimizin ihtiyaçlarına göre teknik yeterlilik kalifiye eleman eğitimlerinin Ticaret ve Sanayi odaları bünyesinde verileceğini belirten İlhami Aydın bu ve benzeri konularda iş dünyamızın her zaman destekleyici ve yardımcı olacaklarını belirtti.Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış olduğu bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Sn. Mustafa Dizman Tavşanlı’nın sivil toplum ve dinamikleri ile her zaman  iş birliği içerisinde olmak ve odamızın yapacağı eğitim desteklerinden azami şekilde faydalanmak istediklerini belirtti.