Tavşanlı Ticaret Odası’nda 2013 yılının son meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 2014 yılı Oda bütçesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi....

Tavşanlı Ticaret Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, TTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı İlhami AYDIN’nın yönettiği toplantıda 2014 yılı Oda bütçesi görüşülerek kabul edildi.

Tavşanlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE, 2014 yılı Oda bütçesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında 2013 faaliyet raporu ve 2014 yılı programı hakkında bilgi verdi. Başkan EFE, TTSO Meclisi olarak 2013 yılında gerçekleştirdikleri projelerle Oda üyelerine ve Tavşanlı’ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, 2014 yılında devam eden projeleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Meclisin desteğiyle onaylanan bütçenin hayırlar getirmesini dileyen EFE, Meclis üyelerine teşekkür etti.