Odamıza bağlı  Domaniç ilçemizdeki  üyelerimizle birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Domaniç ‘teki toplantıya , Odamız Başkanı Davut Efe , Odamız Meclis Başkanı  İlhami Aydın  , Yönetim Kurulu Başkan vekilleri  Fehmi Peker ve  Hasan Özyaşar ,Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda OSB Başkanı Muhittin Uz , Meclis Başkan Yardımcısı İlhan Azın , Domaniç ilçesindeki esnaf odaları temsilcileri ve ticaret odası oda üyeleri katıldı.
Gecede ilk olarak Odamız Meclis Başkanı İlhami Aydın,  ilçenin güncel sorunlarına değindi.  Aydın ‘ Şu an gündemimizdeki en önemli konu Domaniç-Tavşanlı karayoludur. Bu konuda çalışmalarımızı sıklaştırarak, her ortamda her platformda bu konuyu gündeme getireceğiz.
Meclis başkanı İlhami Aydın’ın ardından bir konuşma yapan , Odamız  Başkanı Davut Efe ‘de , Tavşanlı – Domaniç karayolunun önemine değindi. Efe ; Bölgemizin sosyal ve Ekonomik kalkınması için tüm sivil toplum örgütlerinin birlik ve beraberlik içinde olması şarttır. ‘ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından  , soru cevap bölümüne geçildi. Oda üyeleri, oda tarafından yapılmasını istedikleri isteklerini bildirip , konular hakkında bilgi aldılar.